Українська Канада
-
Просто спочатку вони пропонували наступного дня після апрув приїхати в посольство забрати якщо не приїдемо вони їх вишлють в віз центр. Я оплатила по реквізитах тому не збиралась їхати очікуючи що візцентр надішле. Потім через тиждень візцентр пише обрати один з 4 варіантів як забрати паспорти. Я обрала четвертий,написала усе як просили і після цього 1,5 тижні тиша. Шкода що в листі від візцентру усім вказують що якщо ви оплатили то паспорти повернуть кур‘єру в той самий день…І де цей день хіба от коли сам поїдеш томурекомендую не платіть люди за їхніми реквізитами,їдьте і забирайте!!!
-
Люди, в Відні щось незрозуміле відбувається. Після відправки - нуль реакції від ВЦ. Жодного мейла вже 3 тижні. На телефоні сидить папуга і тупо говорить "чекайте" Відвідування ВЦ нічого не дало. Теж кажуть чекати. В Канаді в посольстві сказали що віза була вклеєна ще 14.04 (через день після отримання візовим центром) В понеділок зов їду до Відня. З Праги. Без паспорта!!! Короче, буду сидіти в них, поки не дадуть відповідь де мій паспорт. Доставка кур'єром була оплачена
-
Скажіть будь ласка народжувати дитину в Канаді, дає держава громадянство дитині?)
-
Добрий день. Хтось може мені допомогти одним дуже важливим питанням. Люди, які вже в Канаді і знають точно, скажіть будь ласка, які документи потрібно перекласти, щоб приїхати до Канади, і чи обов'язково вписувати дітей у паспорти батьків?