Українська Канада
-
-
Варшава! Досить дивна ситуація! Після здачі біометрії прийшло еTa, ми вирішили все ж таки подати паспорти на вклейку(15.04) Сьогодні(28.04) прийшов емейл про зміну статусу. Ось які поля змінились Review of eligibility(We are reviewing whether you meet the eligibility requirements.) Background check(We are processing your background check. We will send you a message if we need more information) Але ось що дивно, в полі Final decision(Your application was approved. You need to send us your valid passport to finalize your application. Check your messages below for details.) - просять надіслати свій valid passport. Хоча паспорт в них, який валідний до 2028 року Це помилка в самому Final decision ? Чи дійсно щось не так з нашим паспортом ? В кого було схоже?
-
Дуже дякую🙏 А як оформити проживання у готелі, куди звернутись?
-
Добрий день! Тобто, коли я прилечу з дітьми до Вінніпегу, я зможу отримати безкоштовне проживання на 14 днів? Я дуже переживаю, бо їду з дітьми! Чи варто наперед забронювати готель доки не знайду постійне житло?
-
Хлодна
-
У візовому. Не в посольстві
-
Ми ще 30 березня в Варшаві і тиша
-
Вітаю! Хто подавав на вклейку в Дюсельдорфі- можна особисто кинути в скриньку чи лише поштою?
-
Доброго ранку, паньство. Хтось чекав паспорт з ВЦ Відня 3 тижні і більше? Чим закінчилося?
-
Вітаю! Слава Україні! Підкажіть будь ласка, чи є якісь сервіси, контакти, центри, громади, будь-що, де можуть допомогти знайти доступне житло у Вініпезі для оренди? Буду дуже вдячна за будь яку допомогу.