Українська Канада
-
Хтось летів невакцинований з Бухаресту до Торонто з пересадкою в Амстердамі, Парижі чи Франкфурті? Достатньо просто ПЦР тесту чи вимагають повної вакцинації?
-
Добрий день! А які черги на вклейку візи у Відні? Тобто якщо я хочу самостійно занести паспорт на вклейку візу, потрібно кудись записуватись чи там жива черга чи її там взагалі немає? Дякую!)
-
Доброго дня, скажіть будь-ласка як довго триває вклейка візи? Відправляємо з Праги у Відень
-
Доброго дня! Може хтось знає, чи паспорти з Варшавського візового центру висилають поштою чи треба забирати особисто?
-
Приєднаюсь до питання про переклад. Свідоцтво про народження, шлюб, дипломи тощо - на території Канади потрібно мати нотаріально засвідчені оригінали? Чи можливо без нотаріуса? Чи достатньо сканкопій, які можна роздрукувати за потреби?
-
Доброго дня дорогенькі ! 🇺🇦 В мене є декілька питань . Якщо хтось в курсі , допоможіть 🙏🏻 1. Стосовно дозволу батька на виїзд з країни дитини . Але якщо немає змоги з ним зв’язатись ? Шо робити ? Цей документ повинен бути завірений ? 2. Дитина 15 років не здавала біометрію . То потрібно чекати лист з дозволом ? Нам з мамою прийшов лист на вклейку візи . А як же ж бути з дитиною ? 3. Свідоцтво про народження - потрібен переклад ? Чи якщо є загран паспорт в дитини це не обов’язково ? Дякую ❤️🩹
-
🙂 так ковід смертельно небезпечна хвороба. Доказ і статистика - наявність гір трупів не від куль. Таких трупів не помітили. У моєму місті з початку війни перестали носити маски. Я легко перехворіла ковідом, але дало ускладнення на травмовану руку. Син легко перехворів без наслідків. Колись син хворів на грип, ускладнення проходили 3 роки. Грип страшніше ковіда. У сина немає жодного щеплення. Всупереч науки він вже прожив 12 років. Секрет у тому, що він ніколи не їсть брудними руками і їжу без обгортки. Чистота - запорука здоров'я
-
Поштою , платили по 12$ за кожен паспорт