Українська Канада
-
В нас запис на 3 травня. Хотіли їхати раніше за живою чергою, але з дітьми не ризикнули, бо ніхто ні де не каже як проходили біометрію у Дубліні.
-
Доброго дня! Хто подавав паспорт на вклейку візи в ПОРТУГАЛІЇ? Цікавить: 1) чи можна особисто подати або тільки кур'єром 2) як довго це зайняло часу?
-
ще 30 березня біометрію мали....
-
Як я вас розумію.Я теж чекаю майже місяц з 29.03
-
Авжеж, важливий. По-перше, Ви маєте надати офіційні документи для еміграційного офіцера , щоб він відкрив Studding Permit для дітей. І, коли Ви будете оформлювати дітей до школи , лікаря, Ви маєте мати усі підтвердження.
-
А шо то за дозвіл на роботу? Де його отримати?
-
окремо, навіть якщо здаєте разом - вони приходять в окремих конвертах
-
Я сьогодні там здавала. Такий центр є.
-
Аналогічно Батько в Польщі зробив довіреність»Але тут не підпис а Прізвище і Ім’я «То щойно сказали нам на лінії що офіцер думає бо не було підпису»Всьо я закіпаю»Хіба хтось винний що у Польщі не підпис а П і Ініціали»Тому Ви точно не вивезете без довіреності»
-
На розгляді, прислали лист у відповідь на заявку для дитини, що очікують листа з дозволом від обох батьків. І в разі неможливості його надати чекають причини з яких це неможливо, або розгляд буде на основі вже наданих документів. От і питаюся чи є в когось досвід с дітьми на скільки цей дозвіл важливий і чи реально вони розглядають його дійсність?
-
А як вам візу дали? Я надавала нотаріально завірений дозвіл від батька
-
Отримаєте в аєропорту
-
друзі , мені прийшли паспорти та візи на всю сім'ю, але немає листа на email - work permit, що робити?