Українська Канада
-
Таке питання, чи можу я подати паспорт дружини на вклейку в Бухаресті, замість неї, в нас маленькі діти, не хотілося б їхати всією родиною туди, якщо це можливу і хтось робив, які додаткові документи від дружини треба
-
Вітаю всіх. Таке питання,хто з цим стикався і може допомогти роз'яснити,в лютому закінчується дія паспорта дитини,не звернули на початку уваги і відправили(віза там вже вклеєна),ми зробили новий,як написати в кризову щоб вклеїти візу в новий паспорт. І чи можливо переклеїти до прикладу в Молдові,Бухаресті(не по прильоту в Канаду)
-
У нас були проблеми зі зняттям готівки, бо банкомат не бачив карти. Виявилося, що деякі банкомати працюють з Mastercard, а деякі з Visa. В іншому банкоматі зняли без проблем. Можливо у вас проблема в цьому ж. Бо ми розраховувалися в магазинах українськими картками, як звичайно, без будь-яких додаткових кнопок.
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як користуватися українською картою приватбанку у Канаді. Я не змогла розрахуватися в магазині, бо крім пін коду треба ще вибрати якусь опцію зліва чи справа, і це не вибір валюти. Продавчиня щось натискала, і каже що розрахунок не проходить. Допоможіть, у кого таке було.
-
Нет
-
Напишіть мені в пп
-
Загального сайту нема🤷♂ ну або особисто я не в курсі про це. Навіть якби і був то Канада поділена на провінції і в кожній своє правління яке приймає закони і модифікує свою іміграційну програму самостійно. Тому загальної інформації по всіх програмах всіх провінцій і так щоб порівняти нема🤷♂ є звичайні офіційні сайти від кожної провінції які ви відкриваєте, читаєте і можете намагатись порівняти для себе. Все що ви можете знайти це якщо будете листати оцей сайт і як я вже сказав вище це сайти окремих провінцій наприклад сайт Манітоби
-
Доброго дня. Я подавала на сина,якому 18. Помтавили на чергу аж на 2лютого. Ціна 2500грг