Українська Канада
-
/spam@AwesomeBanBot
-
допоможіть будь-ласка порадою.
-
добрий ранок. Дружина та діти здавли біометрію, дітям прийшло підтвердження що перевірено а дружині до цього часу пише, що "We have not received your fingerprints. Check your biometrics request message below for details."
-
Так це і є інформація з сайту. Я думав що можуть бути якійсь зміни для українців, бо багато хто виїхав без відповідних документів, а ще є території де не працюють державні органи. Звісно я бачив що треба складати іспит з теорії. Але якщо є підтверджений досвід керування то можна одразу йти на g full після теорії. Якщо я все правильно зрозумів
-
Доброго ранку! Люди, допоможіть! Сталась неприємна ситуація. Я запитувала якось в іншому телеграм-каналі, що вказувати якщо одного з дітей виховуєш як одинока мати. Всі порадили не вказувати батька в анкеті. І от сьогодні, після вчорашньої подачі біометрії, прийшло ось таке.. Що робити далі, підкажіть?
-
Тільки перездавати іспит. Ви хоч читали їхні правила пдд? Наші посвідчення рахуються тільки за рік стажу, тобіж маємо право не їздити рік на тимчасових правах з іншим водієм разом. Шукайте інформацію на офіційних сайтах і не пробуйте зламати систему. На сайтах все подробно розписано
-
Дуже дякую
-
/ban@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Вітаю. Збираємось їхати до Канади. Поки що вибір зробили на користь Онтаріо. Цікавить питання заміни українського посвідчення водія на місцеве G full. Підкажіть будь ласка, Чи є якісь зміни до вимог щодо підтвердження водійського досвіду в Онтаріо? Наразі бачив інфо що треба документ від державних органів України який засвідчує дійсність та справжність українського посвідчення. Але ми знаходимось закордоном, не впевнений що цей документ зможемо отримати, хіба через посольство якщо вони це роблять. Це для нас дуже важливе питання так як скоріш за все доставка/таксі буде першою роботою для мене у Канаді. Дякую 🙏
-
Ось тут можна ознайомитись з правилами та подати онлайн заявку на канадську державну допомогу: www.ontario.ca/page/apply-emergency-assistance
-
m.facebook.com/groups/atlanticcanadahostsforukrainians/
-
Вітаю Так, ми 15.04 здали біометрію в Бухаресті. 2 дні тому чоловіку прийшов дозвіл на роботу, сьогодні всій сім'ї погодження. Візи також. Попередження, що виліт на протязі 6 міс. Якщо вклейка візи- займе до 6 тижнів.🤞
-
/spam@AwesomeBanBot