Українська Канада
-
Як країни з якої можна виїхати нема. Але виходить, якщо здавав біометрію в Римі, то теж приходить такий лист
-
Друзі, хочу поділітися своїм досвідом. Сдавала біометрю 15 у Варшаві, потім була пасха, 18 прийшло підтвердження біометріі. 20 попередня згода на ворк перміт , сьогодні прийшла foil less visa😊 Подавалась одна, може тому і так швидко все )
-
О це про мене, дякую що заспокоïли цieю iнфою
-
Доброго дня! Ви маєте на увазі ворк перміт?
-
Просто не знаю чи варто надсилати паспорт на вклейку, чи їхати по цьому. Я просто в Римі зараз, думала летіти з Риму.
-
Всім доброго дня! 🇺🇦 Хто вже розібрався: по єлекронному одноразовому дозволу на В’їзд в Канаду в разі пересадок чи потрібні візи транзитної країни і чи буде працювати цей електронний дозвіл, якщо країна пересадки не є країною, з якої може працювати цей єлектронний разовий дозвіл на в’їзд ? Наприклад, з пересадкою в Англії?
-
Просто той лист, що прийшов на пошту, без штрих кодів, без нічого.
-
6 місяців це термін дії електронної візи foil-less visa і вона розрахована на один в'їзд . А у вас до 2027 тож у вас звичайна віза яку вклеїли в паспорт. Загальний принцип, що ви в'їхати можете будь коли поки діє віза. У вас це до 2027. Не існує норми яка б вимагала обов'язково в'їхати по повноцінній візитор візі в короткий проміжок часу. Поки віза дійсна ви можете приїхати, хоч і через 2 роки.
-
Про ворк перміт зрозуміло, я про візу, що вклеюють в аеропорту чую перший раз. Можливо щось не так зрозуміла
-
Я особисто хочу поїхати і залишитися. Тому не планую їздити за 3 роки туди-сюди. Тому б і мріяла про такий варіант оформлення візи. Та я в Грузії, і Грузії нема в списку країн, де можна отримати ворк перміт в аеропорту, тому мені доведеться відправляти паспорта на вклейку 😔
-
це точно?