Українська Канада
-
Добрий день хтось може скинути як заповнювати форму IMM5476? Дякую
-
Ребята, пришло первоначальное разрешение на работу. Ещё 3-го апреля, но до сих пор нет никаких сообщений о том, что нужно вклеить визу и так далее... Биометрию сдал 30-го марта, подтвердили 2-го апреля. Было такое у кого-то? Как с этим бороться?
-
Заповнили в понеділок, запит на біометрію в вівторок, в п’ятницю здали, сьогодні запит на паспорти. Здавали в Анкарі
-
Як довго Ви чекали?
-
Підкажіть за цим ід можу відслідковувати свій документ
-
Дуже просто електронну візу хотілось 😂
-
Значить я спочатку все вірно зрозуміла. Дякую
-
Це запит за паспорт. Там написано що we require your passport to finalize processing your application.
-
Ні,не треба тим кому 17 і нижче)))
-
Підкажіть будь ласка, це електронна віза, чи запит на вклейку паспортів? Від радості я не можу розібратись 😂
-
доброго дня, хтось може підсказати, як сплатити курєрську комісію за повернення паспорту? Я в Італії, перша колонка відповідає за переказ коштів, в цьому банку мені сказали що я не можу сплатити комісію у них, бо в мене немає їхнього акаунту, через приватбанк я сплатити також не можу, бо переказ коштів за кордон наразі обмежено, як ви сплачували ?
-
Віддавали там де біометрія? Дзвонила10 хв висіла не телефоні і так і не додзвонилась. Довго чекали на вклейку?
-
Можливо хтось подавав паспорт на вклейку візи в Анкарі? Хочемо завезти особисто і не можемо записатись, на сайті запис тільки на біометрію