Українська Канада
-
Це сайт з номінації на еміграцію провінції Манітоба, а не законодавчий сайт уряду провінції. Медичне страхування ніяк не відноситься до еміграції. Аби отримати державне медичне страхування, ви повинні бути громадянином, або мати посвідку на постійне проживання, або мати дозвіл на роботу і працювати та фізично перебувати в провінції на протязі останніх 6 місяців.
-
Вся інформація є на офіційних сайтах уряду провінцій. www.gov.mb.ca/health/mhsip/index.html#Q1
-
а, ну тут нічим не пораджу. я запит на паспорт за 3 доби отримав.
-
Так чекайти запит на біометрию а биометрия вже є тоді чекайти запит на паспорт це гарна новина значить ви в процесі.
-
я до Відня послав паспорт ще 4го числа. 14го прийшов мейл, мовляв, підтвердіть свою адресу та ім'я, щоб ми могли замовити DHL Express доставку паспорту вам. я підтвердив. ось чекаю на посилку, але свята всеж таки
-
Підскажіть, будь ласка, якщо хтось знає. Написав в підтримку Відня , що типу чекаю вже більше 14 днів і т д. Прийшла така ось відповідь «Greetings, Please be advised that your application V400****95 was approved. Please await further instructions. You will be contacted by the responsible office soon.» Це значить, що заявка одобрена і скоро зміниться статус в кабінеті? Чи типу просто принятий на розгляд лист мій?
-
А існує можливість медогляд пройти у Європі, та вже з ним до Канади?
-
І Вам дякую!
-
Я в цьому розумію не хвилюйтесь, можите зателефонувати на горячу лінію дмс і вони вас заспокоють, дякую.
-
Розкажіть будь-ласка, скільки з собою брали грошей, яку провінцію обрали, що будете далі робити)
-
Це точно?)
-
Я сегодня отдал лично в Мадриде улица Диего де Леон 58
-
Ні Галинка в нашій державі дозволяють Українцям мати два проїздних документи.
-
Його потрібно аналювати тоді
-
А допомоги одноразові що є в якому місці
-
Так зробіть другий паспорт загран та поїдьте до Европи і заберіть перший паспорт.