Українська Канада
-
Якщо подається сім'я з двох людей (жінка та чоловік), то для PR потрібно двом подавати документи? Чи можна одній особі від імені сім'ї виступити аплікантом?
-
Ви чекаєте на лист на вклейку візи?
-
Ну, в ньюфаундленду з 21 сказали, тож я i уточнюю, дякую вам за вiдповiдь!
-
И правильно. Друзья сегодня прилетели в Канаду. Из Ялты
-
Пiдкажiть будь ласка, подаватись на PR у манiтобi можна i до 21 року, бо я не зрозумiв(
-
Допоможіть, будь ласка, розібратися з вимогами до мови. На сайті мова йде про ноки С і Д. - English or French language capability to perform the employment duties. PLEASE NOTE: Occupations classified in NOC Code C or D will have to meet Minimum Language Requirements; А які вимоги коли нок класу В?
-
Чекайте запит на вклейку візи або електронну візу
-
Друзі, прошу підкажіть!!! Ми вже пройшли біометрію. Отримали лист про те що все гаразд. Також отримали лист з підтвердженням про можливість роботи, в якому було зазначено що офіцер а аеропорту прильоту визначить остаточно. Але ми вже чекаємо більше 20 днів післ біометріі і досі не отримали лист з запрошенням на відправлення паспортів для вклейки візи. Чи можемо ми вже летіти, по тих листах? Чи треба чекати в Празі поки прийде лист з запрошенням на відправку паспортів? Підкажіть будь-ласка!!!