Українська Канада
-
Дельный совет)))
-
Варшава. на бометрію було дуже багато людей. себе з донькою встигла записати, знайшла місце зовсім випадково на березень , але своїх сестер з родинами записала аж на квітень . не могла піймати місця на біометрію. але читаю люди які поздавали біометрію в квітні вже отримали візу а багато хто здав в березні досі чекають як і я. їх систему не можу зрозуміти , кого беруть першими кого і якій черговості.. лист про підтвердження біометрії прийшов дві неділі назад, так само як і на воркперміт. а все інше в стані " хрен зна коли і чи дадуть ..."
-
Тут як пощастить. 3 години може не вистачити. Якщо рейс не затримається, багаж не загубиться і черги на іміграцію не будуть великі то 3 години ок. В мене сестра за 2 години встигла, але їй дуже пощастило на мою думку. Якщо є квиток за подібною ціною то я б брав з довшою пересадкою. Також якщо не встигнете авіалінія мала б вам поміняти квиток вам квиток і посадити на наступний рейс. Але я не знаю чи они так зроблять через великі черги на іміграцію
-
Спасибо за подсказку! Я вот думаю, с Венгрии самому везти паспорта на вклейку и забирать обратно или почтой отправить и получить. Хочется ускорить процесс, но как передвигаться без паспортов по Евросоюзу?!
-
Дякую за інформацію
-
В інструкції пише шо всі данні мають бути на Англійській або французькій мові а в штампі все на польській
-
А її зарас можна отримати ще раз ?
-
Штамп є про депорт
-
Там було питання з якої країни був депорт