Українська Канада
-
То нормальна практика, не хвилюйтеся) У нас теж так було, хоча здавали все в один день. Мені і запит на паспорт прийшов днів на 10 пізніше
-
Всім привіт! Може хтось порадить, що робити. Буду вдячна. Подалися з чоловіком на cuaet. Здали біометрію ще в кінці вересня. Ніяких повідомлень досі не було. Вирішили перевірити, виявили. У чоловіка є відмітка на його сторінці, що біометрія отримана. У мене стоіть помітка, що біометрія досі не отримана. Що робити? Куди посилати підтвердження, що біометрію у мене брали? Чи записуватися на новий аппойнтмент?
-
Добрий вечір! Можливо, хтось може підказати, що робити. У сина паспорт закінчувався в березі ми ми мали візітор рекорд для нього до березня. Ми продовжили паспорт, поставили печатку у консула і подались на продовження перміту. Сьогодні прийшла відповідь, йому відмовили, аргуметуючи тим, що типу паспорт не продовжений. Не знаю, що робити, всі документи були прикладені(( допоможіть, будь ласка, що можна зробити. Ось такий лист:
-
І який результат в %? Період?
-
Немає значення на якій картці. Головне, щоб потім звіт можна було витягнути з балансом (в моно і пріват нема з цим проблем). Можна не класти, звіт податків я особисто показував наш український, річний і прикладав переклад, і показував лише надходження на мою картку ( теж можна зробити в українському банку), скільки в мене всього є я показував коли треба було квартиру зняти.
-
Привіт) підкажіть будь ласка мої кошти пострібно покласти на звичайну чи кредитку картку? Та чи потрібно в загалі? Після як зазначили це в звіті для податків? Дякую
-
Доброго вечора, така ситуація Відправили документи до візового центру без квитанції про зворотну оплату (бо думали, що це можна зробити поштою), хто стикався з такою ситуацією і як можна сплатити і надати квитанцію візовому центру?
-
Protected person
-
На додаткові документи - дозвіл від батька.
-
Запит на додаткові документи чи на оригінал паспорта?
-
Мені на дитину запит на додаткові документи прийшов через 5 місяців після створення заявки. Я візу отримала через 1,5 місяці... 🤷
-
Пробачте що не зовсім за адресою((( 💙💛Звертаюсь за допомогою! Мій чоловік разом зі своїми побратимами зараз на передовій біля Запоріжжя. Хлопці ДУЖЄ потребують теплої форми. Вони БІЙЦІ 44-ї Артилерійської Бригади ЗСУ. Дуже прошу - потрібні кошти на закупівлю для них зимового одягу: ГОРКА 5. Приват банк: 4149439317009672 Обов’язково відзвітую всім за закупівлю одяга. Дякую!!! Молімося за наших захисників🙏
-
Дуже дякую👍