Українська Канада
-
Доброго ранку ☀️🇺🇦 Сьогодні отримала листа на вклейку візи і в самому його початку написано так: «…Ви маєте право на отримання візи без фольги, і вам не потрібно надавати свій паспорт до IRCC, якщо ваш пункт відправлення для подорожі до Канади знаходиться з однієї з наступних країн: - Польща - Німеччина -Словаччина - Угорщина - Австрія - Румунія…» Чи це означає що я можу в’їхати до Канади без вклейки візи??? 🤔🤔🤔 Хто розбирався в даній темі? Дякую 🙏🏼🌺🌸🌺
-
Вже минуло 48 годин з моменту створення запису. Не розумію в чому проблема
-
Добрий день, скажіть, будь ласка, як можна змінити день та годину запису на біометрію, якщо завжди є така помилка? У когось було щось подібне?
-
Доброго дня! Чи можете підказати як сконтактувати з урядом провінції Ньюфаундленд і Лабрадор? Куди слід надіслати запит?
-
так, прийшов вчора, на скільки я зрозумів цей лист - це початково затверджене, але процедура не закінчина і вона буде закінчина лише після спілкування з офіцером в Канаді по прильоту
-
Доброго дня всім! Чи приходила комусь візітор віза на 6місяців, якщо подавали заявку на куєт??? Підкажіть що з цим робити??
-
Привіт! Мені потрібно вказати який саме APPLICATION TYPE, тому що зробила помилку у аплікації, і зараз надсилаю додаткову інформацію Додала application number, ID, a application type не можу знайти( Можливо хтось знає, що саме потрібно вказати ?
-
Ваша історія дуже надихає. Я розглядала для себе провінцію Манітоба, так як там найпростіше і скоріше за інші провінції можна податись на PR. Проте після вашої історії, я вже не впевнена. Підкажіть хто знає, де можна подивитися детальну інформацію сприводу умов та міграційних програм в провінції Ньюфаундленд та Лабрадор? Дякую 🙏🙏🙏
-
ну мені потрібно конкретне розуміння, саме тому я написа в цей чат конкретне запитання, при всій повазі для вас - якщо в вас немає відповіді то не треба відповідати своїми думками, я також думаю що мабуть повинні потім вклаїти в Канаді цю візу, але я покищо не знайшов в інтернеті підтверждення цій думці, а також я не знайшов ніякого підтвердження в цих чатах...