Українська Канада
-
Доброго ранку! Скажіть будь ласка, якщо я отримаю PR ,в Лабрадорі ,я можу переїхати потім в любу провінцію?
-
В нас в Львові є два хлопця з канади в плані там гроші заробили вони купили пів елітного будинка в центрі Львова приблизною вартістю 500.000 І здають квартири в ньому Там 300 квадратів 5 квартир по 60 квадратів це все приблизно Разом 5.000 американьских мають приблизно Це 6.000 $канадських Підкажіть вартість оренди в місяць особняка в канаді за 500.000 приблизно?
-
Моя історія з Альберти. Він працював по кілька годин кілька днів в тиждень і казав що виходило в районі 400-600 на тиждень. Але це був просто додатковий заробіток для нього. В нього була ще основна робота
-
шановні готовий сплатити за допомогу в заповненні анкети для мене та моєї родини. просто документи різні і я не можу особисто заповнити анкету по відео. Так як я громадянин Азербайджану та маю постійне видожіння в Україні, дружина та старша донька громадяни України, молодша дочка 2 місяці маємо лише свідоцтво про народження
-
Знайомий їздив під час ковіду то виходило навіть більше ніж 20$ в годину. Хоча це напевно від міста залежить. Після зняття обмежень казав, що заробітки впали і він закинув
-
Я думав на перший час доставка їжі або убер таксі в Україні цим займався 10 років тому і зараз знову повернувся Виходить в м.Львові чистими за годину 4cad$/год Я працюю в тиждень 75 годин і це норм ну не є щось страшне. Переглянув блогерів Є інформація що 20$ можна мати в год. Підкажіть будь ласка.чи правильно пишу
-
Виглядає правильно. Просто ще треба додати CPP і EI