Українська Канада
-
Ось це питання В вашому випадку, це «yes” І в кінці буде відповідь - вам потрібна віза
-
Ну от бачу що через Лондон Я не ризикнув
-
Підскажіть будь ласка, що означає «not applicable » в пункті биографичні данні? Це дитина (6 років)
-
Ну вище оно скриншот з перельоту, 490 кадів
-
Через Лондон? Я дійсно не розумію
-
Я купував пару днів тому, а перед цим місяць тому батькам
-
А я не розумію де ви знаходите такі ціни Я шукав, багато людей шукали, 800 найменше, авжеж, якщо ви купували півроку або 3 місяці тому, заздалегідь, то може й так
-
Так нормальні квитки із транзитом (реально транзитом у Британії) не будуть коштувати копійки. То лише лоукостом можна реально дешево полетіти, але ж потрібна буде віза😅
-
Ще раз. Із лоукостом у Вас - самотранзит…а взагалі то окремі квитки, які ніяк не пов’язані . І для цього Вам прийдеться вийти із транзитної зони. А для цього треба віза. Якщо Ви не покидає е транзитну зону - Вам не потрібно візу мати. Але це можливо лише за умови єдиного квитка.
-
Там не повна інфа Ще опитування є вище цього тексту В якому прописана додаткова вимога про паспортний контроль
-
Я взагалі не можу зрозуміти, навіщо взимку літати лоукостами, коли можна за 400-500 баксів купити прямий рейс в нормальній компанії . Так влітку можно зекономити 100 баксів на вестджеті, але не зараз)
-
Там прописано, якщо ви проходите паспортний контроль, то віза потрібна Ви його повині пройти, адже квиток не єдиний, та потрібна перереєстрація Це в транзитній зоні не робиться
-
У виході із транзитної зони
-
Та ось же, ви самі її прописали)
-
В опитуванні На офіційному сайті, який ви і скинули
-
Не відповідаєте ви вимогам Вам потрібно заново проходити паспортний контроль