Українська Канада
-
Добрий вечір.Підкажіть будь ласка, хто здавав біометрію і вклейку візи у Молдові.Яка там ситуація?Чи великі черги і по часу як? Дякую!
-
Хтось може пояснити для чого уряд Канади ввів CUAET, яку мотивацію вони привели? Із того, що я читаю, всі хто в Канаді радять не їхати. Країна дуже дорога, оренда дорога, потрібно платити за декільна місяців на перед, одразу потрібно купувати авто, бо без нього ніяк. Тобто по приїзду треба одразу віддати до 10k$ Далі, перша робота без канадського досвіду буде Survival job, за мінімалку. Тобто стандартна ситуація, коли приїхати може тільки жінка з дітьми - нереалістична. То для кого цей CUAET? Я щось не можу пазли скласти.
-
На сьогодні можна прості переклади і зазначити що Ви перекладали.переклад дійсний з оригіналом,зроблений власноруч,я нічого не писала,все пройшло ОК.
-
Прості переклади.
-
А є випадки, коли при відправленні паспорта не вклеїли візу та відмовили?
-
Там збоку на автовокзалі є палатка волонтерів,можете поїсти,зігрітись.
-
Друзі! Вчора відправив паспорт на вклейку візи. Але не знав що треба було відсканувати попередні шенгенські візи у систему. Чи можуть відмовити, якщо побачать візи у моєму паспорті, яких я не додав в анкету?
-
Є кілька людей яким відмовили через неправдиву інформацію в анкеті
-
А є тут хтось, хто отримав відмову після отримання ворк перміту?
-
Чи Є лінк на електронну чергу на подачу паспорту - Варшаша?
-
А ви де здавали біометрію?
-
Дякую!
-
дякую за відповідь.
-
Доброго вечора,якщо є дійсна туристична віза на 10 років,яка була видана попередньо,то яким чином отримати дозвіл на роботу? Також звертатись в посольство чи вже по приїзду?