Українська Канада
-
можна ще й плисти!
-
їхати до Канади)
-
Рівно тиждень
-
Скажіть будь ласка, потрібен дозвіл від батька на виїзд дітей, якщо батьки розведені?
-
Доброго дня. В закріплени повідомленнях не можу знайти як правильно заповнювати VSF формуляр. Підкажіть будь ласка
-
Ні. Процедура для всіх однакова. І так, навіть на літак не пустять.
-
Підскажіть будь ласка, якщо відправили 4 паспорти, а оплатили тільки одну доставку, треба щось доплачувати? Хтось отримував декілька паспортів в одному пакеті? Паспорти у Віддні і вже готові.
-
доброго дня. може хтось підскаже, мені потрібно написати супроводжуючий лись до заявки на Канаду, бо я зробила заявку собі, а дитину невписала, тепер потпібно зробити заявку на дитину, і консультант сказала щоб я написала супроводжуючий лист, що я в процесі біометріі, і як так вийшло що ми неподалися разом. може хтось вже писав щось подібне, поділіться, бо неможу зрозуміти як його оформити🙏
-
Немає жодних правох перепон відкривати власний бізнес, маючи open work permit. Так потрібно реєстровувати, отримувати ліцензію у багатьох випадках, та платити відповідні податки. Будь ласка не вводіть в оману. Інакше надайте, будь ласка офіційне джерело де є подібна інформація