Українська Канада
-
Напишіть, будь ласка, як Ви знайшли такий заклад?
-
Ми здали 30також прийшло Ок біометрія Ок Ворк Перміт і Глухо»Здавали в Варшаві:(
-
Ну ми розгубились як бути у 2 випадку чогось думаєм краще мамі з дитиною податись,але біометрію разом не пройдуть мама до Варшави може доїхати а дитина в Берліні,то що рискнути і подавати саму маму?
-
Товариство, ту бесіда чиї паспорта були вами відіслані в датах 28-5 і досі без жадних трек номерів. t.me/+UU8fTYivm0g3NjJi
-
Конкретні
-
То можна мамі у 2 випадку самій податись а діти з батьком в Німеччині чи 1 малолітнього таки подавати з мамою?
-
Маю такі питання як на Ваш розсуд якщо подали вже заявку на візу 1 сім'я 4 людини чоловік не виїзний, діти дорослі навчаються в Польщі на візу подалася тільки мама, діти хочуть самі подавати в Польщі аплікації тільки на себе. Мамі відкриють візу без чоловіка та дітей? 2 ситуація сім'я теж 4 людини чоловік і діти в Німеччині, мама залишилася в Україні, може мама сама на себе подати 1 дитина доросла, а одна 17.5 років треба подаватися їй з мамою? ... як бути?як краще подавати заявку на візу?
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка чи потрібно вказувати в CUETA конкретні дати начання і дати початку працевлаштування на місці роботи? Чи можна поставити приблизні дати?
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка, хто здавав паспорт на візу у Варшаві на днях, яка там ситуація з чергами?
-
Так, знаю це. Думаю, що всім вже це відомо
-
будь ласка не вводьте людей в оману з тим папірцем де написано WP, це попереднє погодження про можливість отримання WP, фінальне рішення щодо видачі WP буде в аеропорту (ми були свідками коли людям цим папірцем відмовили, але шоу було гарне, там люди міграційному офіцеру тулили до рота айфон та просили говорити гучніше щоб собі перекласти) на тому папірці там так і написано