Українська Канада
-
Пропоную свою допомогу як ветеринара. Можу надати онлайн консультації щодо ветеринарних запитань про ваших тварин. Це безкоштовно. Тому кому потрібно буду рада вам допомогти. Але відповідаю лише в інстаграм. Тому якщо що пишіть сюди⬇️ lubchik_vetcare
-
Кто знает, если сейчас продлить паспорт сейчас, то есть "в посольстве ручкой напишут и поставят печать". Канадцы признают такие продления? И визу ставят по дате продления ?
-
Доброго дня! Пошук по групі не дав результатів, тож спитаю окремо. 1. Можливо хтось знайшов робочий варіант, як можна відправити паспорт на вклеювання візи з України, і сюди ж отримати потім вже з візою? 2. Чи можна відправити паспорт у Відень зі Словаччини і повернутись в Україну по внутрішньому паспорту? 2.1 Чи обов'язково треба особисто отримати паспорт з візою у Словаччині? Чи є можливим варіант зворотньої доставки на на відділення поштового оператора? Дякую!
-
Добрий день. Чи може хтось скінути спец форму, шоб додати дадаткові документи до аплікації
-
Якщо когось цікавитиме, моя хронологія отримання візи, день 15: 29.3 — подання заяви в IRCC 30.3 — бронювання на біометрію в Празі 1.4 — подання біометрії 3.4 — задобрення візи 4.4 — надсилаю документи поштою до Відня 8.4 — трекінґ каже, що посилка доставлена 11.4 — лист від VFS, що мій пас в обробці 12.4 — лист від VFS та IRCC, що заява повністю узгоджена і паспорт прямує до візового центру
-
Ю а велкам))
-
Дякую!
-
Я вказувала всі місця роботи, навіть неофіційні🤷♀️ Не знаю чи має сенс, але якось так. Треба вказувати по формату, наприклад: 08.2011р - 08.2012р ..і з тої ж дати 08.2012р - 06.2013р 06.2013р - 05-2014р ..і так далі ДО СЬОГОДЕННЯ. Тобто ланцюгом. Що до декрету, там є "Unemployed". Це безробітний. "Homemaker" (якщо не помиляюся з другим словом)-домогосподарка.
-
Підскажіть будь ласка. Історія роботи за останні 10 років. Я маю одну вищу освіту і офіційно процюівла на одному підприємстві. І наразі там. Але в декреті. Не можу пройти далі, бо пише «мало деталей» І не знаю як вказати, що я в декреті
-
Добрый день ! Подскажите пожалуйста сначала анкету заполнять или записаться на отпечатки пальцев ?
-
Дякую!