Українська Канада
-
дивно...одним приходять, одним ні...мабуть через загруженість системи.
-
Усім привіт! Хто отримував візу? Можете поширити, як виглядає віза?
-
а що за інструкція по оформленню робочої візи? мені прийшло сьогодні запит на відправку паспорту, але перед цим ніякої інструкції не приходило, хоча в заявці вказано, що планую працювати в Канаді.
-
Якщо внутрішній паспорт книжечка то не кожен може заповнити Так ніде інформації і немає що вказувати на моменті де просять travel document Оскільки там просять дату закінчення документу якої немає в такого паспорту
-
питання таке, маю у старому (небіометрічному) паспорті 10 річну canadian visitor visa, expiry Nov 2024. чи можно їхати до Канади ? та вже там робити CUAET с другим біометриічним паспортом, чи варто зачекати поки та податися на CUAET?
-
Также изучил разные программы иммиграции особенно для ит. К сожалению балов по ЕЕ не хватает. Потому приходиться комбинировать.
-
не зовсім зрозуміла питання. Діти до 14 років (а від недавна вроді як до 17 років) не здають біометрію, а ні відбитки пальців, а ні фото.
-
Не потрібно.
-
Можна вас в лс порозпитувати про співбесіди?
-
Вітаю! Сьогодні прийшов лист запрошення на відправку оригіналів паспортів. В листі є посилання вибрати необхідний VAC. При переході на ссилку, трохи завісла. Не зовсім розумію щодо питань 7 та 9 в самій аплікації. Нумерацій питань не має, якщо рахувати по черзі, то 9 питання це питання щодо наявності/відсутності біометричних даних. Щось я заплуталась. Я можу будь-яку країну вибрати для подачі паспорту?