Українська Канада
-
Тобто, просто зробили помилку в заявці? Ну тут не знаю. Ви ж додали скан паспорту, там строк дії видно. Але можливо треба писати у посольство про помилку. Тут начебто розказували, що є така можливість. Може хтось відгукнеться, хто знає напевно. Але взагалі, питання щодо заявок та безпосередньо іміграції краще писати в відповідному каналі. Тут про життя українців, які вже прибули до Канади.
-
Якщо в анкеті вказано що паспорт закінчується 18 травня ?
-
-
Підкажіть будь ласка, якщо у дитини паспорт закінчується 18 травня, віза також буде до 18 травня?
-
Єдине що класно там це люди і природа. Але то все класно допоки не зрозумієш що окрім одного басейну і двох магазинів та гуртку для дитини раз на тиждень більше нема що робити. Робіть добре свій research перш ніж вибрати туди переїздити. Та провінція далеко не всім підійде.
-
Хто знає куди можна, написати чи позвонити з приводу строків розгляду і ще декількох питань по візі?
-
Саме велике місто Сент-джонс 110 тис мешканців. Друге найбільше всього 26 тис. Так що вибору де жити не сильно багато окрім Сентджонсу. Дивимось average snowfall помісячно для цього міста шо знаходиться на широті Києва ;). Сніг з October till May. With heavy snow November till April.
-
Напишіть мені, я чомусь не можу вам написати.