Українська Канада
-
А скільки ви чекали на відповідь після додавання дозвілу?
-
То батько робить, а ви перекладаєте і завіряєте потім додаєте.
-
Така історія і в мене уже неделю чекаю на відповідь після додавання дозвілу.
-
Ні, мені сказали чекати 1 тиждень, але я знаю що до 14 днів. А от було б непогано, бо всюди черги на вклейку у паспорт.
-
В мене чоловік робив у нотаріуса дозвіл, потім я надсилала перекладачам які робили переклад і нотаріально завіряли, потім це все в електронному форматі додавала до апплікації. Прки що маю тільки підтвердження біометрії і вже 11 днів тиша.
-
Я зробила для батька текст на англ, він підписав і відсканував. Подали разом с його копією паспортів і ще зробили legal translation для нотаріальної довіреності яку встигло зробити вдома . Все на сайті підгрузили. Через декілька днів прийшов запит дитині на паспорт
-
Подскажите пожалуйста, можно ли заполнять отдельную application CUAET на ребенка 8 лет ?
-
Добрий день. Планую податись на візу в Канаду, але розписуюсь через 4 тижні. І потім потрібно ще чекати півтори місяці на нові паспорти. Підкажіть будь ласка чи є сенс чекати до кінця червня і тоді подаватись (переживаю щоб цю програму не закрили) чи все ж таки краще одразу після розпису зареєствуватись, але на старе прізвище (а в ході розгляду змінити на нове)?