Українська Канада
-
Добрий день! Мені прийшов лист додати документи, можно їх додати через мій портал, або через лист, який я отримала?
-
Я кажу які чутки про цю рекламу я чую. Чому я помиляюсь? Мені дійсно цікаво. Буду дуже вдячна, якщо поясните чому ці місця рекламуються. Дякую)
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка , в Берліні хтось зміг попасти на отримання біометрики
-
Добрий день , відправляв вже хтось паспорт на візу ? Кім UPS , DHL ? Дякую
-
Штамп в паспорті, ніхто не перевіряє, оскільки є люди які взагалі без паспорту. По прибутті в Польщу, людям видавали спеціальний лист підтвердження, який теж дає право на безкоштовний проїзд. Але це стосується лише залізничного сполучення в межах Польщі, на рейси в Україну, ці пільги не діють.
-
Я читав про вимоги для ввозу авто в Канаду та США - це доволі турботно. Якщо авто не має сертифікації в північній Америці, то практично нереально його зареєструвати. Якщо авто(або ця марка) мають сертифікацію та не було битим(або восстановлене на території Америки), то можна спробувати завезти та реєструвати, але потрібно заплатити мито та акцизний збір.
-
Дякую дуже:))))
-
Всім доброго дня))) Бачила цікаве питання стосовно віз для дітей. Якщо їм не потрібна біометрика,то як тоді бути с фото на візу для дітей ? Чи потрібно їх брати с собою до візового центру? Чи можливе таке,якщо мама основний аплікант,то паспорт дитини просто йде автоматично і просто отримає візу без фото? Дякую заздалегідь