Українська Канада
-
Доброго вечора) Я зареєструвалися на здачу біометрики 3 квітня на 13.04 , мені одразу прийшов лист, із контрольним номером. Але я не завернула увагу на те, що потрібно було підтвердити свою присутність у візовому центрі ( клікнути на confirm appointment). І зробила це тільки сьогодні.
-
Добрий вечір , підскажіть чи ще очікувати листа на здачу паспорту на візу? Чи відправляти документи на візу ? Бо дочці прийшов лист про відправку паспорту на вклейку візи в паспорт
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хтось здавав паспорти в Кішеневі?
-
Є такі що не надіслали анкет про дані цих що робити, йти в візовий і приносити чи в посольство?
-
Скажіть будь ласка!!! Коли відправляли паспорт на вклейку потрібно було вкласти листи з запрошенням тільки (які прийшли на пошту) чи ще якісь анкети на погодження обробку документів та контакти ?) кажуть що без цих анкет вони не розглядають справу((( ци це так?? Бо чекаю вже тиждень
-
Так відмінили!
-
Подскажите пожалуйста. Если мы подали заявку на визу 20 марта 2022 по программе CUAET, а записаться на биометрию удалось только на 30 мая 2022 , что нам делать если подача биометрии по программе только 30 дней
-
Скажіть будь ласка!!! Коли відправляли паспорт на вклейку потрібно було вкласти листи з запрошенням тільки (які прийшли на пошту) чи ще якісь анкети на погодження обробку документів та контакти ?) кажуть що без цих анкет вони не розглядають справу((( ци це так?? Бо чекаю вже тиждень
-
Спасибо большое. Буду мониторить