Українська Канада
-
Доброго дня всім 💙💛 Шановні учасники така ситуація : Заповнюючи анкету на візу до Канади я стикнулась з наступним Запитують чи є в мене якесь громадянство окрім українського…? А я якраз очікую на ромунське громадянство документи будуть готові максимум через 1,5 місяця Питання наступне ,як поступити правильно дочекатись ромунського громадянства і тоді заповнювати анкету,втративши час Чи можу заповнити тепер не вказувавши що маю ще одне громадянство? Можливо хтось компетентний ? Заздалегідь спасибі 🙏
-
Всім доброго дня! Після здачі біометрії прийшов запрос на надання додаткової інформації. Де і коли в яких військах служив? Форму заповнив але не можу зберегти файл… Чи було щось подібне в когось? Буду вдячний за будь яку інформацію, за допомогу. Дякую! Всім Добра!
-
Я їхала через Шегені все скоро пройшла на кордоні бус до Перемишля ж.д.вокзалу з ж.д.поїздом інтерсіті до Варшави все безкоштовно квитки маю на увазі.
-
А підскажіть будь ласка,після біометріі Вони напишуть листа на який адрес надсилати паспорта або ми самі можемо вибирати центр куди надсилати ? Дякую
-
Дуже дякую,так вже зареєструвалась :)))
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи відправляв хтось паспорт з України? якщо так, відпишіть будь ласка процедуру поетапно. Якщо ні, то підкажіть чи можна самостійно доставити?
-
Підскажіть будь ласка,це тільки інструкція чи вже треба йти здавати біомертію? Дякую
-
Привет всем. Подскажите плиз, если уже пришло уведомление на запрос паспорта для вклейки визы. И нужно отправить паспорт курьером. Вопрос. Какой службой? И куда именно? Я нахожусь в Праге, а сдавали биометрию в Вене. Спасибо
-
Анна дуже вам дякую!
-
Верхний пункт выбираете