Українська Канада
-
А які документи потрібно перекладати, підкажіть будь ласка
-
Люди доброго дня!! підкажіть будь ласка, колишній чоловік хоче зробити дитині дозвіл на виізд до Канади, але там є така графа куди аи їдите і до кого, ми ще не аирвшили в яку провінцію будемо летіти, може хтось робив такий дозвіл і підкаже що ви туди писали? Дякую🙏
-
Я така, Але я з сином 9 рокiв
-
Усім привіт! Дивне питання але..хтось шукає людей щоб знімати житло разом в Канаді. Або хтось шукає ще одну людину щоб було дешевше знімати 😅😂(дівки)
-
Це ті жартівники, що вже давно повтікали і сидять десь в Канаді?)
-
Підскажіть будь ласка, я подала анкету за себе в групі із малолітньою дитиною (1,5 років), прийшло запрошення на біометрію. Чи цього достатньо для отримання в подальшому візи дитині?? Ніяк не зрозумію. Чи потрібно окремо оформлювати анкету як від представника дитини?? Тоді при цьому використовувати свій аккаунт ?
-
Для чоловіків, яких не випускать 18-60
-
Доброго дня. Вчора перетнув кордон з України в Польщу. Мене тут запитували повідомити, коли все вийде. Чи можу залишити тут посилання на людей, які допомагають зробити необхідні дозволи на виїзд?
-
Я здавала біометрію 6 квітня в Будапешті.
-
Так, в Німеччині тільки ці два міста
-
Не минуло ще 48 годин( Вже тричі з ранку намагаюсь змінити
-
Доброї ночі! Може в когось виникала помилка при спробі змінити час біометрії: Your appointment was not successful, please try again.