Українська Канада
-
Дякую. Потрібно звернутися у консульство України в Польщі або іншій країні?
-
Всім привіт, мабуть це питання звучало вже багато разів, но я не розумію сама, допоможіть.... Якщо мені треба відправити паспорт на візу кур'єром, то я просто йду до DHL або іншого сервісу та відправляю за адресою будь якого VAC? Або це ще якось треба на сайті платити?
-
Доброго дня. Скажіть будь-ласка, кто як довго чекав трек номери для паспорту? Відправили паспорта у Відні, 31 березня вак їх отримав, але після цього тиша. Колцентр каже що все ок, але там індуси, які не шарять, що відбувається у вак
-
Скільки днів чекали на біометрію від здачі у ВАК до отримання?
-
Доброго дня Кому потрібна допомога з оформленням анкети для подання на канадську візу CUAET + повний супровід із записом на біометрію та подання паспорта у Варшаві та інших містах (за запитом). Допомога протягом всього етапу отримання візи За подробицями в особисті повідомлення Буду рада допомогти💕
-
Знайомий, з Монреалю, каже, що знімають податок при конвертації валюти 15%
-
А податки на операцію?
-
Дадуть до липня, але в консульстві можна продовжити паспорт, якщо його дія закінчується через 3 місяці або менше
-
Підкажіть, стосовно готівкової валюти, долари США краще закинути на картку чи везти готівкою чи обміняти на канадські долари в Європі? Чув, що валюто обмінні операцію в Канаді не вигідно проводити, чи це так?
-
Хто в курсі чи можна у Варшаві не стояти в черзі щоб здати паспорт на вклейку а відправити поштою у візовий і назад кур’єром ? В кого було відізвіться будь-ласка
-
Добрий день. Хто-небудь стикався з ситуацією: у дитини термін дії паспорту до липня 2022. На який період відкриють візу?
-
Де це?