Українська Канада
-
Якщо прийшов цей лист, я маю його забирати сама в візовому центрі, чи очікувати відправку поштою? (Оплачувала 125зл за доставку)
-
Доброго дня всім! Рада чути, що все більше наших громадян отримують візу. Всім, хто ще не отримав- бажаю терпіння, все у вас вийде!!! У мене питання: які питання задач іміграційний офіцер? До чого готовитись? Бо бачу деяких людей пропускаю, деяких ні. В чому може бути причина? Шкода буде полетіти до Канади і щоб там звернули, не для цього ми пройшли всі етапи. Дякую за розуміння💛💙
-
Добрий день шановне панство! Хотів запитати, якщо моя жінка записалась на біометрію на 5 травня в Варшаві, що далі робити і скільки чекати, і чи потрібно чекати в Варшаві чи можна їхати назад в Україну? І чи після біометрії забирають закордонний паспорт чи ні? Допоможіть з інформацією будь ласка
-
Я відправила Пошта Польська? Є такі ще? Чи не можна було(
-
Дякуюююю
-
Доброго дня! Після перміт на роботу чи має прийти айді трекер для відсліткування чи одразу повідомлення що паспорт готовий заберіть!! Чекаю від 30 числа
-
Дякую!!
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, після надання біометрії, скільки часу розглядаються дані по біометрії? Розумію, що все індивідуально, але, може Вам відома якась інформація. Хоча б приблизно, +/-. Вчора здав біометрію та через декілька годин отримав листа- підтвердження, що біометрія отримана та на розгляді. Завчасно дякую Вам!
-
Не соромтесь користуватись канадськими сайтами і навіть гуглом. Діапазон цін на квартиру-студію в Брендоні, MB становить від $850 до $1000+. Пошукайте також на kijiji.ca Нижче приклад, я зробив це для вас. www.kijiji.ca/b-apartments-condos/manitoba/brandon/k0c37l9006 Успіхів.
-
В конечном итоге нашла возможность оплатить курьера для обратной доставки паспорта. Но столкнулась со следующей проблемой😩 Пишет, что номер IBAN не действителен. Кто-то сталкивался? К кому можно обратиться?