Українська Канада
-
Скільки коштують послуги кур'єра в Німеччині?
-
скажіть чи хтось знає, якщо прийде запит на паспорт, то обовязково відпавляти у Варшаву? біометрію здавали у Варшаві і проживаєм вже місяць тут.. чи можемо їхати в іншу країну і подати паспорти? чи такий дурдом з чергами кругом? а не тільки у Варшаві?
-
У нас був рюкзак і ми з ним заходили .
-
З Оберхаузена
-
Кто отправлял или подавал паспорт в Вене на вклейку визы? Сколько по времени этот процесс занимает?
-
С фейсбука.. www.facebook.com/groups/ukrainianstocanada/permalink/357908269581424/
-
І? Можна подаватись з укр паспортом Що я і роблю
-
Ніхто не знає?
-
15 року вставили нову фотку В 45 років поміняно нову фотку
-
Я вказувала адресу на першій сторінці не реєстрації, а де зараз, на текучий момент проживаю. До речі, в Ліоні, в мене ще уточняли, що висилатимуть потім мої вже готові паспорта саме на цю адресу. І ще, на сайті в тому ж Мадриді є оплата експрес-кур'єра. Як рощумію, оплативши її я вже маю чекати на документи за попередньо вказаним адресом. Тому 2 сторінку із таблицями для заповнення залишила пустими.
-
15 року вставили нову фотку В 45 років поміняно нову фотку
-
Друзі, паспорт виданий 1996 році, в заяві є лиш з 2012 Який рік обирати?
-
Самостійно — ні наче Якщо разом з дорослим — так Крім того потрібно розуміти, що необхідні кошти хоча би на перший час Та й працювати прийдеться відразу, просто щоб мати що їсти (у більшості випадків) А будучи неповнолітнім працювати в Канаді… щоб мати хоча би мінімальні 11-15$ у годину…