Українська Канада
-
Вітаю! Отримав лист відповідь, для анкети дитини. Parent authorisation to travel. Signed letter of authorisation from the non accompanying paret(s) authorising your travel to Canada. Must be accompanied by a copy of their passport or national id clearly showing their signature. В анкетах вказано, що обидва батьків приїздять до Канади з дитиною. Як краще відповісти? Підкажіть будь ласка.
-
Роздрукувати: - аплікацію (узагальнення заявки (берете в особистому кабінеті), - лист з інструкцією про біометрію, - лист з візового центру на підтвердження запису на візит для біометрії. + Оригінал паспорту
-
Да понимание в чем беда вообще . Я живу в Хорватии (красный крест) и вернутся туда не могу без паспорта. Ещё ситуацию усугубляют случаи потери паспортов
-
ну вот и я сомневаюсь, типа я признаюсь в нарушении закона…а потом при оформлении ПР из-за этого могут быть проблемы, но думаю можно будет списать на войну с 2014 или ещё что…
-
спочатку здаєте біометрію, пізніше, коли приходить лист запрошення, щоб здати паспорт на візу, йдете на пошту і там оплачуєте послуги кур‘єра (17 злотих+-), а от паспорт назад забрати потрібно вже самому, тому що були такі випадки при поверненні паспорта, що кур’єр просто їх губив
-
Ребята ! Приехал в Вену сдать паспорт в ручную - получил ответ что НИКАК нельзя , тут писали что делали это , как ??
-
Ви на біометрію йдете!?
-
Отримали запит на паспорт.Оскільки УРСР вказано тільки в старому свідоцтві про народження яке вже не дійсне то вказувала Україну і навіть не думала про інше адже так записано в паспорті. А коли старе міняєш на нове то там вказують Україна а не УРСР. В чоловіка новий зразок,в мене ще старий тому знаю напевно