Українська Канада
-
мені теж дивно, я відпрацювала час, звільнилася, приїхала в Канаду. шукаю роботу. кому яке діло що я звільнилася за 3 дні ДО вїзду в Канаду .але не буду сперечатися, бо справді не знаю як вірно
-
Мы сдавали в Бухаресте 28 .03 и 29.03 рано утром пришёл запрос на паспорта семья из четырёх чел. Загран паспорт был у всех все доки в порядке , другая семья из нашей очереди на биометрию получила запрос в тот же день поздно вечером семья тоже с детьми
-
🙂 потрібно продумати, коли звільнятися :)))) пішла думати
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, якщо в optional documents, завантажити національний паспорт та свідоцтво про шлюб, все українською мовою, чи прийде запит потім на переклад англійською?
-
це мабуть якщо вїдеш ДО одержання останньої зп, а якщо після? хоча мені звучить дивно.
-
Наскільки я знаю, то не вклеюють, треба відсилати в найближчий візовий центр в іншій країні
-
Супруга по семейным обстоятельствам не получила паспорт Украины, ноо есть свидетельство,и у меня есть просроченый паспорт Украины, есть шансы у нас получить визу?
-
мабуть можна пару місяців поплатити ЄСВ, аколи вже буде ясно, що будеш жити в Канаді, то закрити. зараз це можна зробити черед дію
-
так, читав його статті, там є новіша - "Канада для IT-шника. Два года спустя". В мене майже 6 років досвіду, звичайно що буду платити податки як і всі, але виглядає, що вигідніше працювати там, де і працюю. Для джунів-мідлів в Канаді кращі умови, а для сіньйорів-помідорів так як всюди. Хіба знайти стартап чи в ФААНГ пройти
-
Дякую!