Українська Канада
-
Парламент Канади проголосував за безвіз для України! Перед цим це зробила Ірландія!
-
Тоже интересует, у нас похожая ситуация
-
Спасибі за інформацію.
-
Сьогодні здавала в консульстві в Варшаві,живу чергу люди самі пишуть але офіцери не пускають тільки по запису,два дні стоять не пускають.
-
Що за візовий центр?
-
Скажіть - віддала паспорт на візу у Пн , прийшов мейл. У візовому центрі казали забирати паспорт з візою тільки ВЛАСНОРУЧ і що прийде мейл що віза готова . Але цей мейл пише про відправку кудись . Вот думаю віза готова чи вони дійсно кудись відправили мій паспорт . Планую піти завтра до візового центру питати . Може ви підкажете ? Дякую
-
Дякую, спробуємо...
-
Усім добрий вечір! Якщо ми з хлопцем вже 2 роки живемо разом але не одружені, по формі можна вважати common law? збиває що система вимагає вказати день коли почались common law relationships у мене немає ж бумажкі де пише коли ми стали жити разом) підскажіть будь ласка що ви вибирали і як краще
-
Теж чекаю лист, відправляла на день пізніше від Вас 24.03...До кого ви підходили виясняти? (Я так розумію ви у Варшаві у візовому робили візу?
-
Кто-то получал письмо с информацией о том, что "вам предварительно одобрен въезд в Канаду и работу, НО ФИНАЛЬНОЕ РЕШЕНИЕ ПРИМУТ ПО ФАКТУ ПРИЛЕТА?!" Типа визу вклеивать не нужно. Анкету заполняли по программе от 17.03. Оригинал:Your application to work in Canada has been initially approved by Immigration, Refugees and Citizenship Canada. The final decision to issue you a work permit and allow you to enter Canada is made after an examination by an officer in Canada. At that time, an officer will assess if you still meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act, its Regulations and any other Canadian legislation.
-
Дякую.