Українська Канада
-
Дякую!
-
Письмову згоду чоловік недавав потрібно її додати так?
-
Прийшов лист що потрібно додати додаткові документи на дитину Custody Documents Це що таке?
-
Хто не може записатися на біометрію, даю декілька порад, так як сама певний час взагалі не могла записатися ніде у Європі. 1. Краще не використовувати пошту Gmail (я використовувала ukr.net) 2. Зараз у Варшаві весь квітень вільний. 3. Робіть краще після 12 години ночі, або рано вранці. 4. Особисто в мене, взагалі нічого не показували перші 2 дні, або показувало дальні дати. В той час у інших були вільні дати. Тож зачекайте 2 дні і пробуйте. 5. У мене весь час були проблеми зі входом, я вказувала правильний пароль, пошту, код, і всеодно все марно. Я зробила нову пошту ukr net і було вже все добре.
-
Ребята пожалуйста скажите что нужно распечатывать на подачу биометрии Лист приглашения , что ещё ?
-
Підскажіть хто переносив?? Бо вводу номер цей підтвердження, телефон, а воно пише що немає такого запису
-
Привіт :) є вже щасливі люди з візами в паспорті? Якщо так, то як ви їх забирали?
-
Скажіть будь ласка хтось тут пробував перенести дату запису на біометрію?
-
Біометрію відмінили для тих хто старший 60 років
-
ici-radio--canada-ca.translate.goog/nouvelle/1872649/ukraine-canada-voyage-guerre-gouvernement-trudeau?partageApp=rcca_appmobile_appinfo_android&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=ru&_x_tr_hl=ru-RU&fbclid=IwAR23gIuH74_qGlD2w8yzZ-dFxh3xcFcYWX9EQd6bauikMIiP4acjyJd2awA