Українська Канада
-
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, как с прививками быть? У меня прививок, но я переболел в январе(подтверждения тоже нет). Уже жду паспорт. Отбывать карантин 14 дней не хочется. Можно в Европе сделать прививку Джонсон и через пару дней вылетать или все равно придется карантин отбыть?
-
Доброго дня! Хто здавав біометрію в будапешті, яка адреса vac центру?
-
Підскажіть, будь ласка, якщо мій чоловік військовий, мені є сенс подавати заявку від сім’ї і продовжувати для нього строк по здачі біометрії? Чи мені подавати заявку тільки для себе? А потім вже можна буде подати чоловіку?
-
Є, сайт сам пропонує його завантажити
-
1) Заповніть Анкету (аплікацию) на сайті по программі CUATEC. Якщо сім'я - то створіть ГРУППУ и заповніть за кожного члена сімї (навіть якщо це малеча). 2) За кілька годин якщо все нормально прийде запрошення на сдачу біометрії (відбитки пальців та фото) до візоіого центру. Запрошення тільки тим кому виповнилось 14 років! 3) У запршені буде лінг (адреса сайту) де вибирайте запис Онлайн. А також вибирайте зручну країну зі спсику. Зараз вже немає обовязку в період 30 днів сдати біометрику. Але якщо в країні де ви знаходитись немає вільних місць для запису - можна вибрати країну поблизу и поїхати сдавати туди біометрику. Після онлайн запису вам прийде на почту лист визового центру с даннмим запису так кодом. У форматі PDF! 4) Сама процедура біометрики в візовому центрі дуже проста. Туди треба взяти все те що буде вказано у запрошенні (пункт 2). Паспорт, Лист запрошення на біометрику (пункт 2), лист запрошення до візового центру (пункт 3). Важливо! Все обовьязково треба роздрукувати! Зазвичай в візоіому центрі вам дадуть памьятку що робити далі якщо вам прийшло підтврдження (лист в якому просять відправили паспорти у візовий центр). 5) Сам лист до нас прийшов через 5 днів після сдачи біометрики. Далі потрібно відправили курьерскую поштую паспорти до візового центру (тут в нагоді стає памьятка яку дають у візовому центрі під час сдачі біометрики)
-
Сказали ранее, что Польское медообследование в Канаде не катируется
-
Ребята кто-то в кишиневе сдавал биометрию ?
-
В течении 5 дней должно прийти письмо, что ваша анкета обработана.
-
Добрый день всем! Подскажите пожалуйста по Кишиневскому визовому центру, не можем записаться в онлайн очередь для сдачи биометрии
-
Раніше задавала питання таке саме і відповіді не було,так що чекаю також на відповідь🙂🇺🇦