Українська Канада
-
Якщо дитині тільки 2 місяці ,чи потрібно створювати окрему аплікацію?Чи можливо хтось знає як правильно заповнити інформацію про таку дитину?
-
А де здавали?
-
Шо з біометрією? Здала ще 22 і нічого нема 😭 хтось ще теж чекає так довго?
-
Доброго времени суток, поделитесь пожалуйста ссылкой для подачи визы🙏🏻
-
Дякую
-
Спасибі,а на яку дату?
-
Здравствуйте,подскажите где в Европе есть места на запись на биометрию,нахожусь в Варшаве,но тут очень далекие даты.Заранее спасибо
-
Зайдіть у свій кабінет, там можна буде відразу знайти ваш запис і скачати лист Може бути таке, що десь неправильно вказали емейл
-
Так для детей до 10 лет не нужна бирметрия
-
Як зарееструватися на біометричні дані?
-
"Не живете" то шо маєте на увазі? 🤔 Т.б якщо я внутрішньопереміщена особа і в мене кримська прописка, то будуть проблеми? Чи ви про тих, хто фізично живе у криму досі?
-
Водночас, всі українці, які в’їжджають до Канади перед посадкою на рейс зобов’язані подати особисту інформацію в електронному вигляді через додаток ArriveCAN (www.canada.ca/en/public-health/services/diseases/coronavirus-disease-covid-19/arrivecan.html). У додаток завантажуються дані щодо місця перебування, контактна інформація, план карантину (якщо він буде необхідним), оцінка наявності симптомів COVID-19 та дані про повну вакцинацію (у разі її наявності). Після перетину кордону усі невакциновані або частково вакциновані особи мають дотримуватися карантину, а також мають підпорядковуватися всім іншим вимогам охорони здоров’я Канади. З 1 квітня обіцяють зняти обмеження для не вакцинованих залишити негативний тест, потрібно слідкувати за змінами 👌🏻