Українська Канада
-
Пишите кризисформу.Нам помогло-разница с мужем в 2 недели
-
Соррі , виправив , Ню- Брансвіку
-
Так розумію , що через провінційні програми все ж таки краще чим через федеральні , дякую за поради і що написали терміни )
-
Чув що у *Ню- Брансвіку якась програма модна має бути з 23 року , але деталей ще немає на сайті провінції
-
Є якісь ресурси де зібрані всі програми і оновлюються , щоб одночасно можна було все порівняти , а не заходити на кожну окрему провінцію ? І де загалом можна почитати якісь поради що до іміграції ☺️
-
🤬 Як російська пропаганда дискредитує українських біженців? ✔️ Регулярно поширюють фейки про українських біженців; ✔️називають біженців утриманцями; ✔️ стверджують, що вони виїхали за кордон не задля безпеки, а заради наживи; ✔️переконують, що мешканці країн, які прийняли українських біженців, невдоволені поведінкою українців тощо. ❗️Таким чином пропагандисти хочуть застовпити думку, що українці — поганці, які не цінують допомогу, яку надають їм мешканці інших країн; користуються добротою мешканців інших країн. У такий спосіб пропаганда також намагається дискредитувати й ті країни, які надають Україні підтримку в умовах війни з Росією. Мовляв, через поганих біженців ці країни скоро відмовлятимуть Україні в підтримці, тож Україна залишиться наодинці зі своїми проблемами. 🔍 Це дослідила команда «Детектора медіа», яка проаналізувала понад 35 тисяч дописів в українському та російському сегменті соцмереж.
-
Спілкувався з місцевим юристом з Онтаріо який казав, що номінація від провінції ще не гарантує 100% отримання ВНЖ бо все йде через федеральний уряд, у якого є також власні вимоги. Чи можете, будь ласка, пояснити цей момент? Наприклад людина має відповідну кваліфікацію та рівень мови для федеральної програми міграції express entry, чи краще буде йти через неї, а не через провінційну програму як в Манітобі? ( або планує жити в провінції, де не підходіть під умови локальної програми) Дякую 🙂
-
Добре, вже пишу, може щось вийде, дякую! :)
-
Здається,треба йти до іншого офісу пошти))
-
Дякую, це я бачила, але це тільки веб-форма, а мені треба email адреса, це для пошти, якою я хочу відправити паспорти, а їм email треба... і без нього вони не приймають посилку
-
Є контактна форма: cicforms.mioot.com/forms/CFC/
-
А,це посольство.. а треба саме VFS центра (( але все одно дякую!
-
Дуже вам дякую! ☺️