Українська Канада
-
Ніяких вимог щодо вашого фінансового становища по програмі CUAET не має. Але по-перше: ви можете додати документ про стан вашого рахунка (він не є обов'язковим). По-друге: вам також треба розуміти, що ніяких виплат та допомог по цій програмі не передбачено. Тобто у вас має бути достатьня сума на житло та їжу та якісь одноразові витрати на начальному етапі.
-
Всім привіт! Дуже прошу допомогти розібратися с документами 👋🙏 Мені та моєму чоловіку узгодили візу. Але з нами ще їде моя рідна сестра, їй 17. І вони надіслали, що потребують додаткові дані! Birth registration/certificate. This must be received at this office by: 2022/04/26 Parent Authorization to Travel: Signed letter of authorization from the non-accompanying parent(s) authorizing your travel to Canada. Must be accompanied by a copy of their passport or national ID clearly showing their signature. This must be received at this office by: 2022/04/26 Client Information: Signed statement explaining why you are travelling without either of your parents. This must be received at this office by: 2022/04/26 Please note: All documents must be in either English or French. Any documents not in English or French must be accompanied by a certified translation. Ось мої питання: 1️⃣ Чи потрібно надавати та нотаріально завіряти переклад її свідоцтва про народження? Оригіналу в нас немає залишився дома. Є тільки скан. 2️⃣ Батьки мають написати дозвіл англійскою? Якщо так, то на який період часу? 3 роки? Або це не важливо, бо вона вже скоро буде сама повнолітньою? 3️⃣ Написати, що батьки залишились в Україні без змоги виіхати з гарячої точки? Або щось інше? Дууууже буду вам вдячна!
-
А як гадаєте то це може десь якось негативно відобразитись якщо зробить візу і не поїхати? Хочеться її зробити щоб була але ще є інші варіанти, якщо з ними не вийде і буде можливість туди поїхати (фінанси і т д) то потім можна буде поїхати
-
Всім доброго дня, підкажіть будь ласка, на якому саме сайті реєструватись на подачу візи? Де є консульство чи посольство Канади в Україні.Чи є у Львові наприклад. Чи є воно в Україні у Львові наприклад, чи воно працює. Чи є в Угорщині? Територіально ми в Мукачево. Ніколи не заповнювала таких документів, попробувала, але мене на якомусь етапі заступорило. Плюс той сайт який я найшла відрізнявся від того де одногрупниця заповнювала себе на подачу. Чи треба потім їхати в консульство з дитиною чи можна одному дорослому поїхати. Чи треба дозвіл на виїзд дитини від батька чи я колись на Польщу приймали всіх без дозволу. Дякую всім хто відгукнеться
-
Прошу підсказати точну адресу в Варшаві для сдачі біометрії і хто вже здавав підскажіть скільки у вас часу пройшло від біометрії і до вклейки віз. (прошу описати як процесс пройшов, були до вас якісь питання) дружина буде проходити. Розумію, що можливо хтось писав, але тут знайти відповоді з попередніх постів не вийшло. Наперед дякую
-
Доброго дня. Хотіла запитати на рахунок фінансів, яке фінансове становище я маю мати щоб мені дали візу?
-
Я зареєструвалася на початок квітня
-
Підкажіть будь ласка по прильоту які треба документи робити? Номер соц. страховки? Ворк перміт в аеропорту дають? Чи можна виїзжати із Канади та через пів року повернутися?
-
Я розумію, що це не довгострокова програма, але мені б хотілось спочатку там знайти роботу, а потім їхати, якщо не знайду, то або лишусь тут закінчувати магістратуру, або буду думати на рахунок Європи. Я не можу як інші просто взяти, поїхати, а далі що буде, то буде. Але поки на сьогодні роботу знайти не можу, тому скоріш за все поїду після закінчення магістратури, можливо спробую на PHD
-
Your naitional identify number - в аплікації дитини це що таке? Свідоцтво про народження?
-
Це тимчасова можливість і "потім поїду у Канаду" якщо це про міграцію, то скоріш за все це вже буде якась міграційна програма, а якщо по гостьовій візі, то ви приїдете скоріш за все як турист у Канаду з перебуванням не більш ніж пів року і без ворк перміту
-
Ви розумієте, що це emergency можливісь до в'їзду? Так гостьову візу у вас ніхто не забере, але через 2 роки я гадаю може і не бути таких умов як зараз і на звичайній гостьовій візі ви можете перебувати до 6 місяців і вам вже ніхто не надасть work permit..
-
Дякую велике 🙏🏼 все вийшло) дуже зручна штука))