Українська Канада
-
Так
-
Привіт! Підкажіть будь ласка якщо я на даний момент в Німеччині і заявку на візу заповнював з Німеччини, а запис вдалось спіймати у візовий центр в Греції на 29.03, є можливість приїхати туди. Чи не буде це проблемою, що подавав заявку в одній країйні а по візу поїду в другу?
-
Так і плануємо зробити, проте онлайн не можемо записатись на подачу паспортів, а чи буде можливість в живій черзі подати паспорти - не зрозуміло(
-
Дякую
-
🙏🇺🇦❤️
-
Ребята привет! Подскажите residential address это адрес проживания в Украине, или же где сейчас проживаю в другой стране?
-
Что делать если я могу официально указать только два последних года работы, а до этого работал неофициально. В анкете нужно указать за последнии 10 лет
-
В чаті писали, що приносили особисто І на сайті є доступна для вибору опція Passport Submission З листом не було додано ніякої інструкції чи адреси щодо відправки паспорту поштою Всі пункти DHL біля нас знаходяться в магазинчиках Żabka, переживаємо відправляти кудись свої паспорти в таких пунктах( Можливо хтось вже має досвід відправки таким чином, буду вдячна якщо поділитесь
-
А, точно А хіба зараз взагалі можливо особисто принести паспорт? Наскільки я знаю, через коронавірус можна лише поштою надіслати
-
За посиланням, вказаним в листі на запит паспортів для вклеювання візи
-
А ви заходите за посиланням, вказаним у листі на біометрію? Чи просто через vfs Global?
-
Все перепробувала
-
Дякую за відповідь! Не виходить навіть з цією поштою(