Українська Канада
-
Chłodna 51 maps.app.goo.gl/hnAWw5qJYwKZpsEu5
-
В программе cuaet, во время подачи есть пункт где нужно указывать наличие средств на банковском счету, что там писать?
-
Не пам'ятаю такого пункту, скиньте принтскрин
-
В программе cuaet, во время подачи есть пункт где нужно указывать наличие средств на банковском счету, что там писать?
-
-
Piekna 2/8 Трохи вище довгий коментар, розписала
-
-
Всем привет! Кто может подсказать, сейчас заполняю форму для CUAET, и на моменте countries of residence показывает ошибку. Я просто на последнем году магистратуры, и учусь за границей. Из-за этого не пропускает?
-
за якою адресою ви здавали біометрію?
-
Поняла
-
У посольстві Варшави нічого не давали підписувати
-
Ділюсь власним досвідом: Син 17 років з українським паспортом, у мене - закордонний. Після доби невдалих спроб зареєструватись онлайн, пішла у візовий центр сьогодні в надії що будуть приймати живу чергу, працівники центру сказали всім- "живу чергу не приймаємо, ви стоїте дарма". Поїхала у посольство, була там ~9 ранку, сказали що живу чергу приймають. І що вчора остання людина вийшла в 22.30. Тобто запис дійсно до 22.00. Тих хто онлайн записався у візовий центр на час 7.30, 8.30...і т.д. перенаправляють у посольство, і їх відповідно посольство приймає згідно запису, а між ними- з живої черги. Я пройшла в 18.00. Тобто простояли 9 годин, але принаймні отримала результат- біометрію здали Дитині по укр.паспорту видадуть окремий лист з візою, тобто якщо немає загран - не панікуйте, все приймають. Адреса посольства у Варшаві: Piekna 2/8
-
Мы делали appointment online