Українська Канада
-
Якщо ви ще не в Канаді, сходіть в консульство і попросіть щоб вам дали довідку , про ваш стаж і тоді в Канаді ви зможете все здати швидко , а не чекати рік
-
Я думаю це залежить від країни і краще принести , бо якщо ні , то не зможете здати фото на візу
-
А что то нужно было переводить? По факту они просят лишь загран. А все остальное может переводиться, но проф переводчиками, которыми мы не являемся.
-
Ми вибирали через неділю після реєстрації , хоча на березень в Іспанії усі дати закриті уже були, тому получилось через два тижні
-
З собою
-
Приходить на електрону пошту і опрацювання анкети від 1-48 год . Попробуйте через сафарі Здачу на біометрію ви вибираєте країну де вам зручно під’їхати З собою потрібно мати: фото потрібного формату Роздруковане запрошення на біометрію Роздруківку листа ( відповідь , що ваша анкета прийнятта) ( з власного досвіду )
-
Дякую за інформацію.
-
Дату та час дає подивитись лише конкретно за кожним візовим центром, де спочатку реєструєшся, подаєш аплікантів, і генеруєш пароль- отп. Після введення паролю відкривається календар. А цей отп нажаль зараз приходить з запізненням- від 15 хв до 2 год. Так як він дійсний лише 3 хв, то на сайті він вже не валідний (invalid) Я особисто вже другу добу намагаюсь- і ніяк Отака херня