Українська Канада
-
Народ, а є актуальна карта усіх візових центрів у Європі?
-
Чи є жива черга в Берліні. Оскільки на сайті нема вільних місць?
-
хто реєструвався на біометрію в чехію киньте будь ласка силку на сайт
-
В формі на візу є фраза, що кому 16 и молодше, то треба додати дозвіл. Бачила роз‘яснення, що він може бути написаний від руки батьком, якщо він не їде, та краще щоб батько вказал паспортні дані в цій заяві. Почитайте, там к опису, коли додаєте скрін є фраза, яку ви можете використати.
-
Бізнес центру
-
Точніше взяли двох, подивились що в них немає онлайн реєстрації на біометрію і відправили ні з чим . Ти їм кажеш що сайт не працює, а вони як упирі- все працює
-
У Варшаві з тої черги нікого не взяли, прийшли сьогодні, будемо стояти щодня, сайт на запис на біометрію лагає- отп пароль приходить з запізненням і вже система пише що він не дійсний, і ти навіть не можеш перейти на сторінку календаря, щоб подивитись вільні дати
-
Будь ласка) Звертайтесь як будуть питання
-
Будемо чекати
-
Доброго ранку. Мені пише, що Сайт для подачі заявки на візу на ремонті. У когось теж так, чи це я така везуча?
-
Залежить від ваших потреб. Можу сказати з нашого прикладу в перші 3 місяці приїзду було витрачено біля 10000$ (так як доходу у цей період не було, були тільки витрати). Це оренда квартири (оплата йде 1-й і останій місяці), транспорт, мобільний зв‘язок (для двох), інтернет, купівля меблів до квартири (квартири сдаються не мебльовані), їжа, садок для дитини. І це без машини, якщо плануєте машину б/у чи нову це ще плюс додатково від 6000$ (якщо б/у купляти без кредиту), або в кредит нову чи б/у від 300$ в місяць. Плюс страхівка на машину і паливо це ще десь 200-300$ в місяць