Українська Канада
-
Ви пишете про ВИЇЗД, дякую за уточнення! Я писала роздуми щодо мінімального пакету документів на подання АПЛІКАЦІЇ за програмою, яку ми всі тут обговорюємо. Це дійсно 2 різні пакети документів! Вивезти дитину з України дійсно можна без дозволу батька (принаймні в першій половині березня так і було).
-
Ви вірно вказуєте що краще перестрахуватись але дозвіл перевіряє легше прикордонників служба України більш ніхто. Прикордонники перевіряють лише документи країни в якій дитина має громадянство. На сьогодні згідно воєнного стану та обмеженої роботи нотаріусів виїзд закордон можливий за присутності одного з батьків без дозволу іншого, або з дозволом в письмові формі якщо виїздить без батьків з бабусю наприклад.
-
youtube.com/channel/UC76-9ECDoishM5HAEUXhQ9w
-
Посмотри видео на Ютубе, там расклад полный дают
-
Там за аренду берут за первый месяц и залог, это примерно 2000-2500 сразу. Без машины делать там нечего и это самое простое 2000-3500 + Еда 500-700 Но без языка ловить нечего
-
В мене самої дитина, 7 років. Ми в Угорщині, батько в Києві. Зустрічала таку практику, що мами брали від батька письмову згоду, написану від руки (без посвідчувального напису нотаріуса), сканували, пересилали мамі ел.поштою, робили оф.переклад, засвідчений бюро перекладів, роздруковували... Також зустрічала наступне судження (під час здавання біометрії люди обмінювалися досвідом): що при поданні за цією програмою заяви - не вимагається згода батька (поки що не підтверджено, бо програма щойно з'явилася, і практики розгляду заяв ще не має 🤷♀) Особисто я вибрала перший варіант, він більш надійний.
-
Спасибо
-
на місяць +- 2кC$ на одну людину залежить від провінції
-
тут такими словами людей не переконаєш))
-
Может лучше Испания или Швеция. Всегда сможете вернуться. Но из Канады будет тяжело уехать. Там не просто! Швеция даёт жильё и социал... Если пересидеть, то лучше ЕС