Українська Канада
-
Кто-то знает ответ на следующий вопрос: Если подаётся группа "семья", но один из группы, например, на каком-то этапе может отпасть. Следует ли такого члена семьи подавать отдельно, что б не навредить получению виз остальными участниками группы, в случае его выпадения из процесса либо просто задержек?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка я записався на біометричні дані чомусь з якогось дива у Львові скажіть будь ласка це якась помилка адже я чув що вони не працюють?
-
Доброго дня. Мені 51 рік. Знання англійсько, близько нуля. Більше чотирьох років працював водієм вантажівки у сфері перевезень вантажів у європейському союзі. В даний момент маю водійсье посвідчення видане іспанською адміністрацією. Оцінюю можливість переїхати з родиною та працювати водієм у Канаді. Які можливості отримати аналогічне посвідчення в Канаді? Які провінції мають найменші вимоги до знань мови, для подальшої легалізації? Заздалегідь дякую. За відповіді.
-
Доброго дня, товариство. Підкажіть, для візи необхідно здавати біометричні дані, чи закордонного паспорту-біометрії вистачить ?