Українська Канада
-
Добрий ранок, все заповнила і відправила - лечу я і дитина 2 років, пришов лист запрошення на біометрію на мене тільки - у неї в кабінеті і не повинно бути ніяких таких листів, вірно? Знаю що здавати біометрію їй не треба, просто цікавить чи повинно було прийти їй щось інше
-
Доброе утро всем!!!Подскажите пожалуйста,как быть,что нужно для этого,чтоб попасть в Канаду,семья с Украины с пяти детьми шас мы в Германии,Заранее всем спасибо...
-
Там можно редагувати
-
Можно Італію
-
Привіт. Там, де зазначити адрес проживання надаю адресу в Іспанії (бо є зараз тут) і вона є моєю поштов адресою. Далі слідує поле країг, в якиз пернбувала останнім часом більше ніж 6 місяців. Зазначаю Іспанію (де є зараз) в статусі - Іноземець???? ( бо не є ні туристом, ні громадянином, ні біженцем - чи вірно зазначила?????). А далі, так як їхала авто 8 України, то дата виїзду з України і дата в'їзду в Іспанію - РІЗНІ. Тому й не могла загрузити сторінку. Лишень коли вказала кожну транзитну країну по дням (із статусом "Інший - транзит"), то змогща загрузити цю сторінку. Чи все вірно зробила?
-
Спасибо большое! Поняла, буду заново. Конечно, это капец. Полдня потратила, так и не поняла, почему в конце выбило. Уже и сканы загрузила и после шаг сделала.
-
Большое спасибо! Тоесть, письма и будут идентификатором того, что успешно. А как скоро пришло? Мне 15 мин уже не приходит.
-
Зараз спробую, але щось не бачу... Не буде листа типу : успішно зареєстровані або ще щось?
-
Як зрозуміти, що реєстрація пройшла успішно. В саааамому кінці, коли заповнила дані на всю сім'ю - просто выбило сторінку. Зайшла ще раз в кабінет. Нема цих даних. Може вони просто збереглися та відправилися. Як Ви розумієте, що успішно подали?
-
Поточне місце проживання я поставив Польща, так як мешкаю тут зара але далі йде поле, де я проживав ще за останні 6 років. Тобто тут модно вказати Україна?
-
Доброї ночі!