Українська Канада
-
Номер Потім рік-місяць-день народження. Потім букви зазначені нижче
-
Дуже дякую! Можна ще питання, вибачте? Якщо я отримав work permit - чи обов'язково мати медогляд? Намагався подзвонити одному з лікарів затверджених на сайті канади в моїй країні, але там не відповідають.
-
тобто це потрібно робити в Канаді коли приїду? Дякую
-
Обов'язково, якщо вам в аеропорту поставлять таку вимогу. Якщо ви жили більше 6 місяців в ЄС і та країна виключена із переліку, то вам не обов'язково проходити медогляд, але це тільки вирішує офіцер. Обов'язково скажіть офіцеру, де ви жили останні 6 місяців, то він може видати перміт без обмежень.
-
Я прожив в Європі тільки 3 місяці, раніше був в Україні, яка була проголошена окупованою територією росії
-
просто у мене конфуз з приводу того, що в листі сказано your IME must be valid on the day you arrive at the port of entry or you may be found inadmissible
-
Можна любі зміни вносити Головне швидше, щоб офіцер встиг побачити це
-
Добрий день;) Підкажіть, будь ласка, які документи слід перекладати в Україні? Їдем четверо- чоловік я і доньки 22 роки і 15! Щиро дякую за відповідь і вдалого дня всім!
-
-
Щиро дякую за відповідь😊
-
Немає ніякого механізму повернення виїхавших чоловіків. То все інформаційний шум. Максимум, що вони можуть , це агітувати вас повернутися. Або створювати проблеми з отриманням документів. Я просто вже уявляю як поліцейські Канади чи якоїсь європейської країни вручають повістки чоловікам))))
-
Перепрошую, може вистачить цієї Українофобії з вашого боку?) Я розумію що у вас є активна громадянська позиція, але будь ласка, поширюйте власне “не потрібна мені ця країна, нічого робити не буду, патріоти назад в Україну” десь в іншому місці, дякую)
-
Ти довбойоб?В Україні війна