Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 235.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Допомогу продовжили до 30.06. Але податися на неї мають право ті, хто в’їхав до 31.03.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    До Галіфаксу були гарні варіанти з Франкфурта, перевізник Condor, погляньте не їх сайті
    1 Reply Last reply
    0
  • t881528609T Offline
    t881528609T Offline
    Vitalii Maryniuk
    wrote on last edited by
    Доброго дня, коли в Канаді міняєш права укр на кад (в Манітобі) чи пишеться десь що мої старі права(відкриття категорії), більше 7 років наприклад? В мене є довідка від нашого МРЕО що що я дійсно отримував права давно і т.д. Чи є сенс Її перекладати в цілях зменшити вартість страхування авто?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliia
    wrote on last edited by
    Відповіді на ваші запитання будуть у всіх різні. Це залежить від провінції, куди ви збираєтесь. Маю досвід життя у Нью Брансуік і Альберті, якщо щось з цього актуально для вас, можу поділитися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t340899255T Offline
    t340899255T Offline
    Yuliia Vorobiova
    wrote on last edited by
    Сподіваюсь. Я летіла наприкінці серпня. Просиділи з 14 до 21. Половину цього часу простояли з дитиною. Рідні, що зустрічали, пару разів з’їздили до дому і обратно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Я летів 4 грудня через Монреаль, черга була максимум 6-8 людей перед мною і декілька віконець, очікував десь 30 хвилин
    1 Reply Last reply
    0
  • t340899255T Offline
    t340899255T Offline
    Yuliia Vorobiova
    wrote on last edited by
    Так. Взагалі вам треба ознайомитись з цією інфою на сайті авіакомпанії. Там будуть вказані габарити, а також правила перевезення в салоні. Нажаль в нас інший випадок - в нас він завеликій для салону.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Uliana
    wrote on last edited by
    Поділіться, будь ласка, інформацією про поїздку неповнолітнього до Канади (17 років). Дозвіл від обох батьків в наявності. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t677674775T Offline
    t677674775T Offline
    Dmytro Turskyi
    wrote on last edited by
    підтримую, можу лише додати, мова, освіта, досвід роботи і найголовніше вік. Якщо за 50, можна навіть не задумуватись, бажано до 35, а найкраще, до 28.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849701001T Offline
    t5849701001T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    так, окрім балів ще і багато залежить від к-ті заявок із такими ж балами, тобто, прямої конкуренції.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sam
    wrote on last edited by
    Бали набираються тільки по програмі express entry. Вона найважча по вимогам. І судячи по вашому опису це вона
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Ви зараз хочете вигадувати ситуації без конкретики. Де ваш знайомий та ким працює? Він буде подаватися на провінційну або одну з трьох федеральних програм міграції? Який рівень мови та вік? Яка освіта? Дуже багато факторів, по калькулятору федеральної міграції і в мене бали вже є, але це не значить, що міграція гарантована, кожен профіль регулярно змінюється, межа прохідних балів також. + сам процес декілька місяців - до року розглядається урядом, все не так швидко та передбачувано.
    1 Reply Last reply
    0
  • t374995622T Offline
    t374995622T Offline
    Elizaveta Vladimirovna
    wrote on last edited by
    Ну якщо чіпляться до слів то так можливо всі крім вас божевільні, він не пропрацював рік, але він перебуває там і розуміє що каже, я мала на увазі що він вже набрав бали, які потрібно набрати за 3 роки. Там же бали дають не лише за роботу, а за знання мови, вік тощо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t536722605T Offline
    t536722605T Offline
    Lil
    wrote on last edited by
    І будуть ображатись на Канаду
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849701001T Offline
    t5849701001T Offline
    Kate
    wrote on last edited by
    думаєш, він спаде в квітні?)) дуже сумніваюсь, навпаки, з'явиться ще більше тих, хто не встиг чи кому не перепало)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sam
    wrote on last edited by
    В кожній провінції свої вимоги до роботи і роботодавця. І не кожна робота підходить для отримання номінації. Ознайомтись з цим в загальних рисах перед тим як обрати провінцію що б потім не переїзжати
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    В чаті останні тижні якись круговорот тролінгу напередодні закриття программи в березні )
    1 Reply Last reply
    0
  • t296518037T Offline
    t296518037T Offline
    Nick Eddinton
    wrote on last edited by
    Як ваш знайомий вже отримав візу і відпрацював рік коли cuaet відкрили меньше року назад+чекати візу?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t536722605T Offline
    t536722605T Offline
    Lil
    wrote on last edited by
    Ваш знайомий не може працювати вже рік на роботі, оскільки куает лише в березні почався Спробуйте знайти інформацію по отриманню пр в інтернеті на офіційних сайтах, або послухайте вебінари імміграційних консультантів-вони теж є в Інтернеті. Також багато обговорювалось тут в групі. Так зможете краще зрозуміти, що і до чого, бо це в двох словах важко пояснити
    1 Reply Last reply
    0
  • t374995622T Offline
    t374995622T Offline
    Elizaveta Vladimirovna
    wrote on last edited by
    Я розумію , що це не отримання негайно резиденства)Мені просто знайомий каже ,що заїхав по cuaet , вклеїв ворк перміт , порацює вже рік на роботі щоб набрати бали , і він набрав бали , знає мову і він вже буде подаватись на резиденство , нічого іншого не робив 🤔
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags