Українська Канада
-
Добрий день хтось підкаже скільки робиться транзитна віза в Англії щоб змінити аеропорти
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно нотаріально завірений переклад свідотсва про народження дитини для перетину кордону Канади? Чи достатньо простого перекладу? Чи взагалі можна не перекладати?
-
Доброго дня!!! Ми пара яка нещодавно приїхала у Калгарі!! Шукаємо співітчизників з якими можна було б легше проходити шлях адаптації шукати житло, роботу ,готовити документи. Якби би там не було разом веселіше і легше бути підтримкою одні одним🙏😉 Дякую
-
То мабудь справді як попадеш. Я мала всі документи і нічого не питали
-
-
Всім привіт, прийшло ось таке повідомлення: A final decision has been made. Please see the final decision below. Latest update: Final decision - February 6, 2023: Your application was approved. паспорт десь 2 тижні тому відправили на вклейку, це повідомлення означає, що вони вклеюють візу чи це якесь нагадування про паспорт ріквест?
-
Це означає, що вклеїли візу, очікуйте повідомлення про те, що паспорт можна забрати.
-
Можу сказати за Калгарі. Громадський транспорт дуже зручний, можна доїхати майже будь-куди, але звичайно це може зайняти багато часу, бо місто велике. Житла багато, але кажуть, що в Едмонтоні воно дешевше, хоча в Калгарі ціна нормальна. Робота - багато, але влаштуватися складно, як повезе, бо бажаючих теж багато. Погода - класна, завжди сонце, буває мороз, але це швидко змінюється. Місто дуже живе і активне.
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, можливо в когось була така ситуація, сестра подалась на візу, проте вказала не своє ім‘я, автозаповнювач вказав чиєсь інше. Документи всі вона відправляла свої. Вона отримала запит на вклейку та лист про попереднє погодження ворк перміту, але там не її ім‘я все одно. Що робити в такій ситуації?