Українська Канада
-
Бюрократія
-
Ні Просто звичайні правила
-
Донька летіла на минулому тижні. З Відня через Лондон (Хітроу). Були різні авіакомпанії, аеропорт в Лондоні при пересадці один. В Лондоні отримала багаж, переїхала в інший термінал, знову пройшла паспортний контроль і полетіла до Торонто. На офіційних сайтах інформація що українцям без транзитної візи можна знаходитися в аеропорту не більше 24 годин. Краще роздрукувати всі білети і аеропорт має бути один. Це наш досвід.
-
Привет помоги мне пожалуйста. Я прошел медсмотор. Они дали мне бумажку и сказали сам загрузи фото результаты анализа в ircc. А я не могу найти адрес или куда загрузить фото результаты анализа. подскажите пожалуйста если есть информация
-
Скиньте будь ласка офіційну інформацію, прошу
-
Значит можно лететь через Лондон ? То везде говорят что нет только с визой !
-
Вітаємо, Вікуля! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
А важко її отримати?
-
Так я не зрозуміла , модно летіти через Лондо ?
-
на Вашу думку, після 31 березня Манітоба ще буде селити в готель чи також закриє програму розселення?
-
Так теж Таке питання. Програма,можливо закриється,31 го березня. А до коли ж можна буде заїжджати по візі ? Цього поки що ніхто не знає?
-
звичайно. Можливо буде як із одноразовою грошовою допомогою, що ті хто до червня приїдуть, можуть тимчасово оселитись в готелі
-
Доки заманеться. Але чим пізніше тим все менше допомоги з боку Канади, і менше часу ворк перміт буде діяти якщо це 3 річна робоча віза W-1
-
🤔 офіційної інфи ж немає з цього приводу ? Щоб не було так,що до 31го березня,не встигну виїхати,і все ... Прощай ,віза,Канада і т.д
-
Не даремно ж зараз,всі почали масово летіти. Або просто з переляку ... Поки що,нажаль, ніхто нічого не говорив