Українська Канада
-
Дивіться, я ще таке знайшов Це саме про стаді перміт, якщо він потрібен, за умови приїзду по cuaet Може знайдете те, що вас цікавить www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/study.html
-
Будь ласка, скажіть для Онтаріо теж є професії які не підходять щоб в подальшому отримати pr?
-
Вони спираються більше на Teer Category in NOC в загальній програмі для Foreign Worker А також виділяють окремо перелік бажаних професій : www.ontario.ca/page/oinp-employer-job-offer-demand-skills-stream
-
Підскажіть будь ласка,знайшли інше житло, попередили лендлорда за півтора місяця що хочемо з'їджати з 15 березня, спочатку він написав що все ок, і що вже на увазі нових квартирантів. Вчора же заявив що ми повинні оплатити за весь місяць, тому що тут не принято з'їджати 15 числа. Підскажіть, чи правомірно це, тому що зараз будемо платити і тут і там
-
Друзі хто може допомогти їжею? Або 20-50 гривень на картку. Їсти зовсім нічого немає! В мене дитина 5 років та дружина Затримують зарплату обіцяють в п'ятницю. Я обов'язково поверну продукти або кошти, ми з Києва. Можу надіслати свій паспорт Кредит в МФО не дають, родичів немає.! 4149 6293 5844 2051 ПриватБанк
-
«Чудовий день для хокею»: перша перемога української збірної на Tournoi pee-wee de Québec www.journaldemontreal.com/2023/02/11/tournoi-pee-wee-une-premiere-victoire-pour-lequipe-ukrainienne?mibextid=ykz3hl
-
Привіт чи є тут темщики ? Є робота сумми великі ! Потрібні тільки ті що в Канаді!
-
@banofbot
-
Здравствуйте, есть ли тут люди, кто работает в отеле или ресторане?