Українська Канада
-
Не знаю
-
Підкажіть будь ласка, під час укладання договору оренди квартири в Канаді, які ще документи має дати господар квартири (родич чи агент)? Що можна зробити щоб уберегтися від шахраїв?
-
Активно писати в кризову форму
-
добрий день, підкажіть будь ласка, збираюся летіти в провінцію Онтаріо, вже мені кажуть що там складно отримати PR, підкажіть може у когось є конкретика, чому там складніше, ніж в інших провінціях? (чи це просто чутки?)
-
Не тільки в Онтаріо, а і у БК Конкуренція дуже велика і вимоги до кандидата. Через обмежану кількість номінацій на рік яка може бути схвалена ваш кейс може висіти роками і так і не бути обраним через наявність кращих кандидатів. В Онтаріо варто їхати якщо у вас високий IELTS бал або ви висококваліфікований спеціаліст який буде працювати по своїй спеціальності. Інакше буде набагато важче або довше отримувати ПР чим у інших провінціях
-
Оттава
-
Хочу запитатися і про свою ситуацію. Чи є сенс робити візи, якщо не можемо зараз з чоловіком виїхати з України? Розуміємо, що одразу знайти роботу тяжко вже зараз у Канаді і ситуація навряд зміниться згодом. Я - викладач музичної школи, чоловік - початковий вхід в ІТ.